Değerlerimiz

Ferroli Grubu, insan yaşamına konfor katmak üzere, ısıtma ve soğutma üretimi, satışı ve servisi alanında faaliyet gösteren dünyanın en önemli markalarından biridir. Grup genelinde tüm üretim, satış ve servis organizasyonunda ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve süreçler konulan hedefleri destekler biçimde oluşturulmuş olup, söz konusu dinamik süreçlerin sürekli iyileştirilmesi ve denetlenmesi sağlanmaktadır.

Kalite tüm Ferroli çalışanları için en önemli görev ve hedeftir. Ferroli faaliyetlerini gerçekleştirirken mevcut yasa ve yönetmeliklere, ilgili standartlara uyarak son kullanıcının memnuniyetinin sağlanması ve bu memnuniyetin devamlılığı için ihtiyaç duyulan kaynakları ayırarak bunların sürekliliğini sağlayacağını taahhüt eder.

Bu amaca hizmet etmek üzere uluslararası bağımsız denetleme ve belgelendirme kuruluşu Szutest, müşteri taleplerini ele alma süreçleri bakımından denetlediği Ferroli Türkiye’ye Müşteri Şikayetleri Yönetim Sistemi ISO 10002:2004 Belgesi vermiştir. Bugüne dek uyguladığı yönetim politikalarında müşteri memnuniyetini, öncelikleri arasında her zaman ilk sırada tutan Ferroli; ISO 10002:2004 Belgesi ile sektördeki kalite anlayışına da farklı bir boyut kazandırmıştır. Mayıs 2011’de belgeyi almaya hak kazanan Ferroli, Türkiye’de ısıtma-soğutma sektöründe bu belgeye sahip ilk ve tek firma olma özelliğini taşımaktadır.

Ferroli, yönettiği süreçler, organizasyonel yapısı, alt yapı yatırımları ve geliştirdiği yeni iş modelleri sayesinde hizmette farklılık yaratarak her zaman pazarı yönlendiren konumda olacaktır.

Kalite politikamız: 

 

  1. Müşteri memnuniyetine dayalı, sürdürülebilir kalite ile pazarın taleplerini karşılamak, 
  2. Uluslar arası standartlarda bir defada kaliteli ve verimli ürünler üreterek şirket karlılığını artırmak,
  3. Çalışanların mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, yeni ve yaratıcı fikirlere fırsat tanımak,
  4. Kalite yönetim sisteminin şartlarına uyarak, sürekli iyileştirmeyi sağlamak ve etkinliğini artırmaktır.
 
 

Copyright © 2014 Ferromak.com. Tüm hakları saklıdır. İçerikleri izinsiz kullananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.


Web Tasarım

Türkçe