Önsöz

Ferromak Hakkında

Ferromak Soğutma Ve Isıtma Sistemleri 15 yılı aşkın deneyimli personeli ile Endüstriyel ve HVAC soğutma uygulamaları için danışmanlık ve teknik hizmetler konusunda uzmanlaşmıştır. Ayrıca FERROLI Endüstriyel Soğutma Sistemlerinin 55 yılı aşan üretim ve ar-ge gücü ile bütünleşmiştir. 

Bugün, Ferroli Endüstriyel Soğutma ve Isıtma alanında Türkiye pazarını yönlendirmektedir. Ferroli İtalya'da doğmuş, 55 yılı geride bırakmış dev bir şirket; İtalya, Fransa, Almanya, İspanya, Çin, Polonya ve Türkiye'de 500.000 metrekareyi aşan üretim tesisleri; 700 milyon Euro ciro ve 3100 çalışanı Teknolojik olarak gelişmiş soğutma, ısıtma sistemleri ve mükemmel kalite ile uygun fiyat buluşturmuştur.

HVAC sistemlerinde Eurovent sertifikası ile gücüne güç katmıştır.

Türkiye ve Dünya pazarlarımızda 100.000 adettin üzerinde çalışan soğutma sistemleriyle; Ferroli başarılı satış organizasyonu, iş ortakları ve servis merkezlerini içinde barındıran geniş bir ağ  ile iyi bilinen bir marka olarak gelişmesine devam etmektedir.

Bizi diğer markalardan farklı kılan yüksek verimli soğutma grupları ile (R410A yeni nesil cihazlar); yüksek verimli cihazlar ile yatırım maliyeti düşürerek sanayicilerin enerji maliyetlerini düşürmüştür.

Bunu yanı 15 yıla askın zamandır; ısı pompası üretiminde Pazar yönlendirir konuma gelmiştir. – 15 C dış hava sıcaklığına kadar sorunsuz çalışan cihazlar; hastanelerde, fabrikalarda ve konutlarda yüksek kullanım alanları bulunmaktadır. 

Sizleri soğutma, ısıtma ve havalandırma projelerinizle ilgili teknik destek ve danışmanlık hizmeti almaya davet etmekteyiz. Uzman ekibimiz ihtiyacınız olan cihaz seçimlerini yapıp; gerekli sistem çözümlerini, proje ve uygulama desteği birleştirmektedir.

dario moreno

 
 

Copyright © 2014 Ferromak.com. Tüm hakları saklıdır. İçerikleri izinsiz kullananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.


Web Tasarım

Türkçe